Мисля, че и ние като германците можем да кажем, че

...
Мисля, че и ние като германците можем да кажем, че
Коментари Харесай

Борисов: Бутнахме стената между България и бивша Югославия

 Мисля, че и ние като германците можем да кажем, че Берлинската стена сред България и някогашна Югославия през днешния ден падна. Това съобщи премиерът Бойко Борисов по време на официалната гала по откриването на автомагистралния сектор по Коридор №10 от българската граница до Ниш.

,,От през днешния ден Сърбия има пристанище Бургас, Варна и до Истанбул няма нито един светофар, а цялата българска индустрия ще употребява този път за Западна Европа, тъй че през днешния ден свързваме Азия и Европа посредством България и Сърбия``, добави още българският министър-председател.

Сръбският президент Александър Вучич благодари през днешния ден на всички, които са взели участие в строителството на източното отклонение на Коридор 10 от Ниш до българската граница.

,,Благодаря на всички прелестни и способни хора, които работиха за реализирането на тази фантазия. За Сърбия тази автомагистрала не значи единствено километри, а и свързване, нови вложения, нови работни места. Това е бъдещето, което желаем да оставим на нашите деца ", написа Вучич в Инстаграм, предава Българска телеграфна агенция.

Заедно с текста Вучич разгласява и фотография на автомагистралата и на тунела Банцарево. Изграждането на източното отклонение на Коридор 10 стартира през 2010 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР