Мислех да го пропусна тоя по тъча.Обаче ми дойдоха накъртващо

...
Мислех да го пропусна тоя по тъча.Обаче ми дойдоха накъртващо
Коментари Харесай

Е, БРАВО, БЕ! ИЗВАДИХА ПОРЪЧКОВИЯ ПРОКУРОР ПО „ОКТОПОДА“ И ГО ПРОВЪЗГЛАСИХА ЗА „ГЕРОЙ“, ЧЕ БИЛ ГОТОВ ДА РАЗСЛЕДВА ГЕШЕВ! ПОТРЕСАВАЩА АМНЕЗИЯ У ДЕСНОСЕКТАНТИ И „ЦВЕТА НА НАЦИЯТА“ ЗА ПРОКУРОРСКИТЕ ЗУЛУМИ НА МОМЧЕВ!

Мислех да го пропусна тоя по тъча.

Обаче ми пристигнаха накъртващо допълнително потресаващите възторзи на „ умнокрасивите “ „ десносектанти “ и радевия „ цвят на нацията “ за присъединяване на прокурор Милко Момчев в предаването на Веселин Дремджиев.

Ауууу, какъв самоуверен прокурор се извъдил Момчев, че не се страхувал да повдигне обвиняване на основния прокурор Иван Гешев.

Я, отново, драги ни, ахкащи и охкащи от екстаз по Момчев, изчегъртали услужливо паметта си!

А постта на Анна Заркова просто е унизително поразителен, тъй като тя минава за публицист, който години наред написа за правораздаване!

Същият тоя прокурор Момчев дружно със скандално известния прокурор Светлозар Костов бе един от поръчковите прокуроро по делото „ Октопод “, което знаем по какъв начин свърши – с цялостно крушение! Същият тоя прокурор Милко Момчев година и половина се занимаваше като прокурор и с Мишо Шамара, след което естествено тъпоумните му напъни да смачка Машара отново доведоха до крушение.

От публицистите съм, които следяха под лупа години наред делото „ Октопод “, писала съм нееднократно какви поръчкови безумия твореше И Милко Момчев по това съшито с бели конци дело, единствено и единствено с цел да угоди на Цветан Цветанов и компания.

Бях и очевидец по делото и още помня идиотските въпроси на прокурорския тандем Костов/ Момчев към мен от рода: „ Верно ли е, че сте написали, че сте Мата Хари на проведената престъпност?“.

Помня скалъпените показания, помня натиска, помня какви мерзки способи прилагаше Момчев по делото.

И в този момент – хоп-троп! – цъфна при „ десносектантите “ и ревна, че бил подготвен да повдигне обвиняване на Гешев. Ами, да! Той и по времето на Цветанов и Боко повдигаше обвинявания на който му кажат, що и в този момент да не си пусне брада, да се спретне ни лук ял, ни лук мирисал и да ни го показват като „ чистия почтен, натирен /????!!!!/ “, който ще оправи прокуратурата.

Абе, вие, ненормални ли сте, бе?

Точно Милко Момчев да пласирате като „ ангел небесен “ на прокуратурата, това може да направи единствено или безусловно безспросветен и лишен от каквато и да е памет за прокурорското му минало, или чист глупак.

И подмокрени от възтрог цвилят и радевия „ цвят на нацията “, и „ умнокрасивите десносектанти “.

Ами направете го напряко основен прокурор, бе, то щом, просто/то/ Киро е министър председател, що някогашният прокурорски сатрап на Цветанов и сие да не е подготвен?

Момчев беше подготвен на всичко и по времето на Боко и Цецо, и що души изгориха, а в този момент ние им плащаме масрафа, поради безумията им, които плащаме поради делата в Страсбург, що и в този момент да не е подготвен да повдига обвинявания. Акъл не му пречи. И тогава му споделяха какви да ги подвига, и в този момент е подготвен каквото му кажат това да скалъпи.

Отврат!!!

Веселина Томова

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР