Миската е потънала в скръб, след като кучето й е

...
Миската е потънала в скръб, след като кучето й е
Коментари Харесай

Прегазиха кучето на попфолк певицата Неделина Цанева – Лина


Миската е потънала в тъга, откакто кучето й е било брутално прегазено от джип, излиза наяве от пост на хубавицата в обществените мрежи. Сладурчето е от породата Чихуахуа – обичаната на дамите в хайлайфа. Със сторитата си Лина загатва, че килърът е известно лице в обществото, само че не споделя повече детайлности.

„ След близо месец прекаран в клиника МБК – България, заради претърпяна контузия, Кенди се възвърне с помощта на експертите и страхотните грижи, които бяха положени там. Кучето ми си пристигна у дома живо и крепко. Седмица по-късно моята звездичка бе брутално блъсната от джип, каран от господин, който най-нагло даже не слиза от колата си. В следствие беше неизбежно да признае виновността си, като споделя, че не е схванал и е без да желае. Никакво обезщетение не може да я върне. Земният й път завърши. Обичайте и пазете животните си! Те са най-верните ви другари!! “, написа в обществените мрежи Неделина.



Малко по-късно Лина качи нов пост със следното наличие:

„ Най-черните дни в живота ми са тези. Откакто ме напусна най-истинската обич. Отнеха ми я и това няма да бъде безнаказано. Никой няма право да лишава, без да му бъде отнето. Почивай си, благо мое Кенди! “.



Потърсихме Неделина Цанева за коментар, само че единственото, което сподели е, че е съкрушена от случилото се.

“От няколко дни не съм на себе си, не хапвам, не дремя. Мъката ми е голяма. Не желая да разясня случая в елементи, най-малко за в този момент “, безапелационна е Неделина.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР