Мисията на Тони Снел да подпише с отбор от НБА

...
Мисията на Тони Снел да подпише с отбор от НБА
Коментари Харесай

Тони Снел пропуска крайния срок за десета година служба в НБА, не отговаря на условията за обезщетения за грижи за синове с аутизъм

Мисията на Тони Снел да подпише с тим от НБА този сезон се трансформира в една от най-широко обсъжданите баскетболни истории.

32-годишният гард играе за филиала на Бостън Селтикс G Лига, Мейн Селтикс.

Той прекара по-голямата част от деветгодишната си кариера в НБА като ролеви състезател. Той настояваше да подпише с тим до крайния период 2 февруари, с цел да получи пенсионни компенсации за играчи с минимум 10 години стаж.

Съгласно груповия контракт, играчи с десетилетие опит могат да получат доживотна здравна застраховка за децата си. Двамата дребни сина на Снел са диагностицирани с разстройство от аутистичния набор и Снел сподели, че той също е бил диагностициран като от аутистичния набор.

НБА предлага две равнища на пенсиониране. След като състезател доближи три години опит, той има право на самостоятелна доживотна здравна застраховка. Играчи, които играят 10 или повече години, дават отговор на условията за премиум преимущества, които обезпечават доживотна здравна за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР