Мисията на Иран в ООН предположи, че всеки ирански военен

...
Мисията на Иран в ООН предположи, че всеки ирански военен
Коментари Харесай

Напрежението нараства на фона на очакванията за отмъщение на Иран срещу Израел

Мисията на Иран в Организация на обединените нации допусна, че всеки ирански боен отговор на смъртоносна израелска въздушна офанзива против иранското консулство в Дамаск е можело да бъде предотвратено, в случай че Съветът за сигурност на Организация на обединените нации беше осъди офанзивата на Израел.

Изявлението на Иран в четвъртък идва на фона на възходящ брой медийни известия, че иранска офанзива против Израел или израелските ползи е неизбежна.

„ Ако Съветът за сигурност на Организация на обединените нации осъди неоправдателния акт на експанзия на ционисткия режим против нашите дипломатически здания в Дамаск и след това изправи пред правораздаването причинителите му, императивът за Иран да накаже този греховен режим можеше да бъде отстранен “, сподели иранската задача в обява в обществени медии.

Иран даде обещание да даде „ съдбоносен “ отговор на израелската офанзива, която умъртви седем членове на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война (IRGC), в това число двама генерали, в Дамаск на 1 април.

Израелското нахлуване и предстоящото иранско възмездие породиха страхове от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР