Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева, която ще

...
Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева, която ще
Коментари Харесай

Мисис България София Паскалева предава опита си на млади фризьори

„ Мисис България Top of World 2018 “ София Паскалева, която ще показа България на интернационалния конкурс „ Mrs. Top of the World “ влезе в ново амплоа. Красавицата ще предава своя опит и познания на бъдещи фризьори, които се образоват в  Angel Face.

След като разкри в поредност от изявления, по какъв начин се поддържа София, грижите които поставя за лицето и за тялото си, невероятния ботокс, с който глези косата си, Мисис България споделя, че е изправена пред ново професионално предизвикателство.

Оценена като експерт в областта на фризьорските услуги, София е поканена да преподава своите знания на бъдещи фризьори. Както е известно, госпожа Паскалева е притежател на студио за хубост „ Hair Studio BgBeauty by Sofia Paskaleva “ и нищо в този отрасъл не й е непознато. Всяка нова наклонност, всеки фешън щрих минава през вижданията й за хубост на дамата и все по-добре го предава на своите клиентки. Като човек, при който опитът е на много високо равнище, София сполучливо се оправя и с новото й предизвикателство.

Въпреки наближаването на присъединяване й в интернационалния конкурс за красота- Mrs.Top of The World, уговорките на София се усилват непрекъснато.

„ За мен е изключителна чест и самопризнание да предам своите познания и опит на учениците си. И в това начинание давам всичко от себе си. За страдание лишава много време и съвсем нямам време за отмора, само че не се окайвам “, споделя София Паскалева. Пожелаваме й триумф в новото начинание и постоянно по този начин да й се случват с лекост нещата, с който се захваща.

София Паскалева, сграбчи короната „ Мисис България Top of World 2018 “ на двадесетото юбилейно издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас през 2018г.
Красавицата е омъжена, има две деца – момче и момиче. Занимава се със личен бизнес. Има салон за хубост и туристическа организация. Завършила е висшето си обучение със компетентност „ Българска лингвистика “. В момента учи задочно в Колеж по туризъм в Благоевград.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР