Мисионерската секс поза е една от най-мразените. Според много двойки

...
Мисионерската секс поза е една от най-мразените. Според много двойки
Коментари Харесай

5 техники от Кама Сутра за разнообразяване на мисионерската поза

Мисионерската секс поза е една от най-мразените. Според доста двойки тя е и най-скучна. При нея дамите чакат постоянно едно и също, тъй като тъкмо това се случва: едно и също навлизане, едно и също клатене на бедрата, една и съща дълбочина на постигане. Всичко е едно и също! Много мъже не си дават сметка, че би трябвало да разкършат таза и пениса си, с цел да създадат мисионерската поза по-приятна за тях и за половинките им. Ако не се досещате по какъв начин тъкмо да стане това, пробвайте някои изпитани техники от Кама сутра, които ще ви оказват помощ да извършите мисионерската поза по-шеметна и приятна за двамата.

1. Кама сутра техника: „ безредие “
При тази техника мъжът би трябвало да хване пениса си в основата и с въртеливи придвижвания да проникне във вагината на партньорката си. Чувствителността във всяка вътрешна стена на вагината е друга. Ето за какво, с цел да се достави оптимално наслаждение е належащо да се изследват разнообразни области от вагината.

2. Кама сутра техника: „ търкане “
Повечето мъже евентуално знаят, че хипотетично G-точката на дамите се намира някъде в предната част на вагината, тъкмо под пубиса. Това обаче не значи да се концентрират всичките старания само там. За да се основат нови чувства по време на мисионерската е целесъобразно мъжът да се стреми да натисне пениса си по посока надолу и във вътрешността във вагината, а не нагоре. Това ще провокира по-кратки и остри прониквания, вместо по-дълбоки. Усещанията ще се харесат на дамите.

3. Кама сутра техника: „ пробождане “
При тази техника дамата ляга по тил като отпуска съвсем напълно бедрата си надолу. На колегата ѝ ще му е нужно малко повече старания, с цел да проникне в нея. За задачата той би трябвало да се плъзне по тялото ѝ и да доближи с плещи равнището на лицето ѝ. След това проникването става постепенно и деликатно като при всеки подтик пенисът излиза оптимално отвън вагината. Получава се резултат на търкане, който способства за спомагателна стимулация на клитора и висши чувства за дамите.

4. Кама сутра техника: „ пронизване “
Докато сътрудникът ви прави своя подтик, издърпайте таза си, тъй че целият му пенис да излезе от вагината ви. След това му позволете с изострен, внезапен нов подтик да проникне още веднъж надълбоко във вас. Тази техника нервира нервните окончания по външната и вътрешната повърхнина на вагината, което носи страхотни чувства.

5. Кама сутра техника: „ ударът на глигана “
Както знаем, глиганите има внезапни, отсечени и привидно безредни придвижвания. Точно това би трябвало да направи сътрудникът ви, до момента в който сте в мисионерската поза. По време на всеки подтик той би трябвало да променя внезапно посоката на търкане наляво и надясно, с цел да „ нервира “ страничните стени на вагината. Движението се реализира посредством разклащане на таза настрана. Клиторът също се подтиква много освен това придвижване, което носи висша приятност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР