Мисионерската поза е сред най-предпочитаните секс пози от сексуалните партньори.

...
Мисионерската поза е сред най-предпочитаните секс пози от сексуалните партньори.
Коментари Харесай

Как да разнообразите мисионерската поза?

Мисионерската поза е измежду най-предпочитаните секс пози от половите сътрудници. Тя дава освен по-голям физически комфорт, само че и има други изгоди. По какъв метод може да разнообразите мисионерската поза?

Ако приказваме за „ типичен секс пози “, мисионерската поза сигурно се подрежда преди всичко. Всъщност наименованието ѝ е обвързвано с обстоятелството, че в миналото християнските мисионери са обяснявали, че това е „ най-благочестивия “ метод за правене секс. В последните години мисионерската поза е одобрявана за прекомерно скучна от някои хора, тъй като в нея липсва досетливост. Всъщност с малко въображение мисионерската поза може да бъде разнообразяваща и в действителност потребна за половия живот на сътрудниците.
Какви са преимуществата на мисионерската поза?
По-голяма фамилиарност: За разлика от доста други секс пози, мисионерската усилва интимния контакт сред дамата и мъжа. Тази секс поза разрешава непрекъснат зрителен контакт, целувки, глезене, говорене или просто да се наслаждавате на лицето на своя сътрудник по време на секс. мисионерската поза дава късмет в действителност да видите своята половинка. Телата са в извънредно непосредствен контакт, което също ускорява интимността.

 Добави изложение

Изразходване на по-малко сила: Мисионерската поза е чудесна за секс, когато сте изтощени след дългия ден, само че въпреки всичко желаете да се свържете с колегата си и да изпитате наслаждение. За нея се изразходва по-малко сила, което е доста скъпо в случаите, когато силата ви по този начин или другояче е по-малко. Не всеки ден е моментът за пробни пози, подобаващи за спортисти.

Фокус наслаждение: Ако имате интерес към тантричния секс, мисионерската поза е подобаваща за вас. За този тип секс е значимо най-много сливането и удоволствието на сътрудниците. Дългият контакт с кожата и продължителният зрителен контакт подкрепят свързването по време на тантра.
Как може да разнообразите мисионерската поза?
Стимулация на клитора: По време на мисионерската поза мъжът може да достави в допълнение наслаждение на дамата, като подтиква и нейния клитор. Това може да се случи с придвижвания, с които цялото тяло се реалокира малко по-нагоре и се подтиква клитора. Притискането на срамната кост несъмнено ще ускори женското наслаждение и е причина за по-силен оргазъм.

 Добави изложение

Рамо до рамо: Разнообразете мисионерската поза, като измененията позициите на телата. Вместо нормалното – дамата е изпод, а мъжът от горната страна, застанете един до друг, само че с лице един към различен. Имате смяна, само че и се възползвате от изгодите на класическата мисионерска поза.

Повдигнете бедрата: Повдигането на бедрата, да вземем за пример благодарение на възглавница, може в действителност да има значение. Осигуряването на по-дълбоко навлизане и идеалния ъгъл за него, може да промени чувствата на дамата и да подтикват разнообразни ерогенни зони. Експериментирайте с друг ъгъл на навлизане за разнородни преживявания.

Стимулиране на ерогенните зони: Мисионерската поза не се свежда единствено до навлизане. Ръцете на дамата са изцяло свободни и може да ги употребява за стимулиране на други ерогенни зони на мъжа. Какви са те – зависи от колегата и неговите желания. Не забравяйте и секси думите, с които може в допълнение да увеличите възбудата и удоволствието.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР