Мишокът се скри в дупчицата си. Иначе през ден рецитираше

...
Мишокът се скри в дупчицата си. Иначе през ден рецитираше
Коментари Харесай

МЕРЗАВЕЦЪТ „В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“. КОЙТО ПРОДАДЕ И ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ИЗМАМНИЦИТЕ СИ, КОИТО ЛЕГИТИМИРА НА ВЛАСТ

Мишокът се скри в дупчицата си. Иначе през ден рецитираше банални нелепости, прочее, в това число и през днешния ден, само че тоя път не застана пред дръжките на микрофоните, а му цитират рецитациите в новините – тъпи трафарети за „ националната сигурност “.

Същият тоя МЕРЗАВЕЦ!!! не се посвени да изрече, че „България би трябвало да се ръководи в синергия с дневния ред на САЩ“, като че сме колония. И с това безусловно се изплю върху суверенитета на страната ни. Тези думи нищо друго не са, с изключение на изменничество и подкупност!

Същият тоя долен човек позорно и тъпо коленичи под полата на американския дипломат Херо Мустафа само с цел да се снабди с втори мандат. Мерзавски легитимира измамниците кирчовци и кокорчовци във властта, дундуркани от Херо Мустафа, и ги набута да ръководят страната „ в синергия с дневния ред на Съединени американски щати “.

Днес НЕГОВИТЕ ПРОТЕЖЕТА, НЕГОВИТЕ ПРОКСИТА, се гаврят с България, с българите и са подготвени да ни вкарат във война с Русия, с цел да угодят на американските си чорбаджии.

Същият този МЕРЗАВЕЦ!!! МЪЛЧИ.

Няма вдигнат пестник, няма преиграни „ революции “, спретнати с цел да избавят задника му, гъне се като плазмодий и е презрян като плашипутарник, какъвто в действителност постоянно е бил и какъвто го разконспирира АФЕРА още първия ден, когато се появи под полата на Корнела.

Каквото и да каже оттук насетне, каквото и да изрецитира, каквито и лупинги да направи – той е долен човек. И няма по какъв начин да бъде забравено и заличено какво направи и че носи персонална отговорност за това, което натресе на България!

Да си взима измамниците кирчовци и кокорчовци и да отиват на фронта в Украйна против Русия, като са такива ербапи. Но българския народ повече да не пипа.

Защото тези „ синергични видове “ даже още не са усетили, че са към този момент вмирисани политически трупове.

Приключиха!

Веселина Томова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР