Мишо се впуска в поредното приключение, с което да привлече

...
Мишо се впуска в поредното приключение, с което да привлече
Коментари Харесай

Мишо започва учебна година в „Не така, брат“ с фалстарт

Мишо се впуска в следващото премеждие, с което да притегли вниманието на своята обичана Блага. Как дребният талант ще резервира мъжкото си достолепие гледайте в новия епизод на „ Не по този начин, брат”.

След поредицата от стрес и обществени унижения през лятото, които поразиха самочувствието на Мишо, той е подготвен да направи още една жертва в името на любовта. Мишо превключва към „ План Б “ – да изнесе тирада по време на откриването на новата образователна година. Това е следващата обществена изява, която дава опция на дребния талант да заличи спомените от ваканцията и да впечатли всички със своята тирада.

Докато Мишо се готви да приключи серията от унизителни обстановки и да изпъкне с брилянтно слово пред своите съученици, брат му Дидо съществено влиза в ролята на продуцент на приятелката си Беатрис. Той ѝ провежда първата обществена изява, а точно по време на откриването на образователната година. Всички са заложили своите очаквания на това събитие, само че нещата се развиват много трагично. Изпълнението на Беа се проваля и виновникът за това е не какъв да е, а Мишо.

Ще бъде ли това едно сполучливо начало освен на образователната година, само че и за обичаните герои от „ Не по този начин, брат” – „ Смяна на местата “ и по какъв начин ще се развият техните връзки? Разберете първо във Vbox7.com.

Следете "Не по този начин, брат! " във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във Фейсбук и Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР