Мишка и пад от Adata идват с RGB светлинни ефектиНовият

...
Мишка и пад от Adata идват с RGB светлинни ефектиНовият
Коментари Харесай

Гейминг сет XPG INFAREX дава прецизност и комфорт

Мишка и пад от Adata идват с RGB светлинни резултати

Новият комплект от мишка и пад на Adata ще увеличи точността и комфорта на геймърите

Гейминг сет от марката XPG, състоящ се от мишка и пад, е един от новите артикули на тайванската компания Adata Technology, предстоящ скоро и на пазара у нас.

Оптичната мишка INFAREX M10 има сензитивност 3200 dpi и вграден DPI суич, който дава оптимална точност и акуратност. INFAREX R10 пък е гейминг пад с вградени RGB резултати и 3 светлинни режима, който обезпечава оптималната прецизна основа за работа с мишката.
още по тематиката
Потребителите могат да избират сред другите светлинни резултати единствено с едно потупване върху повърхността на пада, изработен от устойчиви на надраскване PVC материали.

INFAREX M10 също предлага RGB светлинни резултати, а оптичните датчици на мишката разполагат с висока сензитивност, която може да бъде променяна с вградения DPI бутон. Това значи, че настройките на мишката могат да се сменят бързо за другите игри или даже за разнообразни сюжети в една и съща игра.

Дизайнът на мишката обезпечава комфорт на потребителите, като разрешава оптимално дълъг гейминг без натоварване, с помощта на употребяваните материали като гума и грапавите страни на мишката, както и на вградения 145IPS тракинг.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР