Мишел Кийгън играе ролята на Тина Макинтайър в продължение на

...
Мишел Кийгън играе ролята на Тина Макинтайър в продължение на
Коментари Харесай

Как Тина Макинтайър умря на Coronation Street и кой я уби? Преглед на предишната сюжетна линия

Мишел Кийгън играе ролята на Тина Макинтайър в продължение на няколко години на Coronation Street - преди опустошителната гибел на нейния воин.

Популярната актриса играеше Тина няколко години в Cobbles, само че в последна сметка тя беше убита от Роб Донован при драматичен поврат на събитията. Роб умъртви Тина Макинтайър (Мишел Кийгън) през 2014 година, когато я преследва на балкона на Builder's Yard. Когато тя се опита да си тръгне, той я бутна и тя падна от покрива, като Роб беше уверен, че я е умъртвил. Докато Тина беше към момента жива, той я атакува с стоманен кол, само че тя оцеля при офанзивата и беше откарана по неотложност в болница, до момента в който лекарите се опитваха да я спасят.

Синът на Роб, Боби Донован, се появи единствено преди няколко седмици, оставяйки Карла Конър беше замаян. Въпреки това, тя беше в още по-голям потрес, когато Боби разкри, че е скришен наследник на брат й Роб.

Тази вечер сапуненият сериал на ITV ще преразгледа предишното на Роб Донован и гибелта на Тина - изиграна от Мишел Кийгън - док...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР