Мишел Кийгън и Мая Джама може да се наложи да

...
Мишел Кийгън и Мая Джама може да се наложи да
Коментари Харесай

Мишел Кийгън и Мая Джама `да се борят, за да станат следващото момиче на Бонд`

Мишел Кийгън и Мая Джама може да се наложи да покажат, че умеят да боравят с револвер – може да са на път да стрелят с него, с цел да станат идващото Момиче на Бонд.

Букмейкърите споделят, че двамата са най-силните кандидати за емблематичната работа със фотосите на шпионския трилър, който ще стартира по-късно тази година. Спекулациите идват след известията тази седмица, че на 33-годишния Арън Тейлър-Джонсън е препоръчана ролята на Джеймс Бонд в идващия филм.

Разбира се, той се нуждае от мощна жена до себе си и съгласно Корал и Мишел, и Мая са в кадър. Коефициентите на домакините на Острова на любовта бяха ненадейно понижени на половина и в този момент са 5-1. Звездата от „ Кори “ Мишел е видяла, че нейният брой е понижен до 4-5 и се твърди, че има предпочитание да поеме огромна кино роля.

Джон Хил от Coral сподели: „ Много залагащи имат вяра, че Мишел Кийгън ще се причисли към Арън Тейлър-Джонсън в идващия филм за Бонд като основна женска роля. Звездата от „ Заблуди ме един път “ към този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР