Миша Зверев разкри, че физическото състояние на брат му Александър

...
Миша Зверев разкри, че физическото състояние на брат му Александър
Коментари Харесай

Миша Зверев: Саша е добре и планира да играе на United Cup


Миша Зверев разкри, че физическото положение на брат му Александър се усъвършенства и е ненапълно допустимо той да е във върхова кондиция за Australian Open. Олимпийският първенец не е играл от началото на юни, когато раздра връзки на глезена си след неприятно рухване по време на полуфиналния конфликт с Рафаел Надал на Ролан Гарос. Зверев се надяваше да се завърне първо за US Open, а по-късно и за груповата фаза на Купа „ Дейвис “, само че контузията му се усложни и му се наложи да промени проектите си.

Неговият по-голям брат обаче разкри информация, която несъмнено ще обнадежди финалиста от US Open за 2020 година Миша Зверев даде изявление за Eurosport Германия, в което разяснява по какъв начин се развива възобновяване на първата ракета на Германия и съобщи, че сега огромната цел пред него е Australian Open.

„ Двамата със Саша имахме опция да упражняваме предходната седмица. В понеделник даже играхме по-дълго от плануваното. В момента той не изпитва болежка и се усеща добре. Необходими са му единствено няколко мача, с цел да влезе в темп преди новия сезон “ – сподели някогашният №25.

„ След оня мач против Надал, който беше страховит като качество, само че за жалост завърши по доста противен метод, Саша не е взел участие в различен дуел. Точно по тази причина подадохме поръчки за два демонстративни шампионата през декември “ – добави четвъртфиналистът от Australian Open за 2017 година

Миша Зверев е безапелационен, че въпреки да се оправя все по-добре с тренировките както на корта, по този начин и във фитнеса, международният №12 ще има потребност от допустимо най-вече игрова процедура, с цел да е във форма за започващия на 29 декември United Cup.

„ Да тренираш вкъщи без аудитория въобще не е същото. Трябва да си на корта против топ състезател, с подавачи и рефери, с цел да усетиш адреналина и да започнеш още веднъж да си възвръщаш инстинктите. Какво ще направи, когато резултатът е 30-30? Как ще подхождаш на втори сервис? Това са неща, които би трябвало да изпиташ. Именно в такива обстановки е належащо да тестваш себе си, с цел да бъдеш измежду най-хубавите. Колкото до шампионатите в Австралия, Саша желае да играе на United Cup и в действителност се надяваме, че това ще се случи “.

Зверев има стабилен опит в играта на смесени двойки. Той и Анджелик Кербер играха два следващи финала на Hopman Cup, само че и в двата случая изгубиха от Роджър Федерер и Белинда Бенчич. Германецът възнамерява да вземе присъединяване в два демонстративни шампионата преди началото на идващия сезон – Diryah Tennis Cup в Саудитска Арабия (8-10 декември) и World Tennis League в Дубай (19-24 декември).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР