Мис силикон тази година роди нови звезди, които няма да

...
Мис силикон тази година роди нови звезди, които няма да
Коментари Харесай

Сенки, торбички под очите и размазан грим: Мацките от "Мис силикон" в стряскащо видео

" Мис силикон " тази година роди нови " звезди ", които няма да останат във времето, само че пък в този момент се любуват на интерес в нета.

Тазгодишната носителка на купата е Михаела Стоичкова, която си е VIP мацка, завоюва 10 бона от състезанието и се шушука, че към този момент ги е похарчила за парцалки и екскурзии.

Виж още: След безкрайните работни нощи: Адам изнемогва във фитнес залата, силите му на предела 

Карина Атанасова, която си я знаем като " Мис Варна ", също взе участие на състезанието, само че в новото видео на Боби от Star Reporter някои хора са забелязали, че пловдивчанката има леко проблематична кожа. Кадрите може да видите във видеото нагоре, само че някои хора са сюрпризирани от типа на девойките. Подпухнали очи, размазан грим, екстеншъни, сенки и торбички.

" И това били секси хубавици... срамотия ", написа гневна потребителка, а различен споделя, че като че ли гледал зад кадър на някой порно филм. Боби също прави сходен подигравателен коментар във видеото, само че ние не твърдим сходно нещо. Факт е обаче, че някои то мацките наподобяват много по-различно от това, което качват в обществените мрежи.

Виж още: Какво се случва с лицето на Антония Петрова-Батинкова? Сравниха я с Джослин Уайлдщайн

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР