Мис Силикон Катрин Йорданова излиза на свобода. Съдът й наложи

...
Мис Силикон Катрин Йорданова излиза на свобода. Съдът й наложи
Коментари Харесай

Мис Силикон излиза на свобода под парична гаранция

Мис Силикон Катрин Йорданова излиза на независимост. Съдът й наложи мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 5000 лв., оповестява Нова телевизия.

Припомняме, че Йорданова бе арестувана на 12 февруари в София за шофиране след приложимост на опиати. Кръвната проба на 23-годишната жена сподели, че тя е използвала кокаин.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване " отнемане от независимост " от 1 до 3 години и с " санкция " от 500 до 1500 лв..

От Българската асоциация на потърпевшите при произшествия акцентираха, че Мис Силикон е направила най-малко още пет нарушавания на пътя. Сред тях са каране без ръце, непоставяне на защитен колан, говорене на телефона по време на ръководство на МПС и държане на домакински любим в скута си по време на шофиране.

Последното нарушаване на Катрин Йорданова е слагането на стикер с надпис " Република България - Народно заседание " на предното стъкло на управлявания от нея автомобил. Тези лепенки се слагат само на колите на депутатите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР