Мис Силикон Джулиана Гани ще се запише в историята на

...
Мис Силикон Джулиана Гани ще се запише в историята на
Коментари Харесай

Мис Силикон Джулиана Гани пред в. "ШОУ": С гаджето ми сме сексманиаци и го правим на публични места!

Мис Силикон Джулиана Гани ще се запише в историята на шоубизнеса освен със своите 2-килограмови кубици в пазвата, само че и куриозната фраза, че ще си подари „ предните гърди “. Тя имаше предпочитание да подари старите си импланти на нуждаещо се момиче, само че не се изрече вярно и репликата й влезе даже в „ Господари на ефира “. Пловдивчанката неотдавна се хвали и с ново гадже – Станимир. Направи и много любопитна фотосесия – с гола глава, което даде мотив на злобарите да я погнат отначало. Репортер на „ ШОУ “ се срещна с едрогърдата русокоска, с цел да научи от първо лице детайлности от персоналния и половия й живот. Ето какво сподели дамата, която има „ предни “ и „ задни “ гърди: - Джулиана, за следващ път втрещи с решението си да се снимаш с гола глава. Как ти пристигна тази концепция?
- Аз съм ексцентрична натура и такива хрумвания ми идват непрестанно. Голяма фантазия ми беше да се видя с гола глава. Чудих се известно време по какъв начин тъкмо да го направя. Трудно се откри подобен човек, който да ме направи да наподобявам по този метод. Костваше ми доста време, старания и пари. Около 3-4 часа ме правеха – залепиха ми с лепило специфична силиконова кожа на главата, по-късно ме гримираха. Това като пари коства много, само че съответна цена няма да кажа поради дамата, която ме направи. Тя се споделя Денка Иванова и прави всички в Амфитеатъра, в Сценичния спектакъл, в оперите… Тя е преподавател на всички гримьори и се нави да ме направи.


Цели 4 часа правили голата й глава за фотосесията

- Освен нова фотосесия в живота ти се появи и нов мъж. Непрекъснато публикуваш фотоси с него и изглеждате много влюбени…
- Станимир към този момент ми е повече от гадже. От 4 месеца сме дружно, живеем под един покрив и приказваме за по-сериозни неща. Имаме си бебе куче, скоро може да имаме и друго (смее се). Ходим постоянно на почивки, по през целия ден и вечер сме дружно. Не ме натоварва, не ми дотяга. Много ме глези, готви ми непрекъснато. Към всяко сготвено нещо постоянно има написана някаква сантиментална записка, от време на време и цветя. Последно ми подари много скъпо куче.

- Къде се запознахте?
- Бяхме си писали няколко пъти във фейсбук и той пристигна на мое присъединяване в Пловдив да види дали съм такава кифла, каквато наподобявам на фотосите. Вече като ме видя като човек, като темперамент и си допаднахме, започнахме да излизаме.

- Ти сама сподели, че си ексцентрична, заобиколена от мъже, които желаят да те сдъвкат. Той не те ли ревнува, по какъв начин му се отразява твоята популярност?
- Той има напълно друго мислене за разлика от всеки различен български мъж. Манталитетът му е различен, защото е живял в чужбина много години. Не ми прави никакви подиуми, когато се постанова да пътувам за някакви участия или състезания. Дори не ми звъни, с цел да не ме тормози. Това ми харесва, тъй като не ме натоварва, липсват кавги и така нататък

- Свикнали сме да виждаме дами като теб да бъдат държанки на някой паралия. Хвалиш се с младо и добре изглеждащо гадже, само че въпросът е дали има пари?
- Не мога да кажа, че няма - кара хубава кола, подари ми скъпо куче, имаме хубави облекла, вървим всеки месец на почивки… Наскоро се върнахме от Санторини, а след няколко седмици отпътуваме за Тайланд. Не споделям, че е нещо безбожно, само че на фона на масата хора, живеем сносно.

- Колко пари ти трябват на теб на месец, с цел да живееш добре?
- Това е доста комплицирана тема… Само за визия ми трябват към 3 хиляди, толкоз за почивки и още 3 бона за сметки и глезотийки… Май до 10 000 ги докарах! Много пари са това.

- Замисляла ли си се, че един ден може да нямаш тези средства и да получаваш една естествена заплата от 1000 лева?
- Не съм се замисляла, въпреки че би трябвало да го направя. Надявам се името ми след време да е някаква марка – ще си направя моя сладкарница, парфюм или нещо такова. Може с моя да си отворим фитнес зала. Той е фитнес фанатик, това му е животът. Такава е и моята среда, постоянно съм била с такива мъже. Държа мъжът до мен да има хубаво тяло. Ако е тюфлек с стомах – парадокс да го виждам!

- Носят се клюки, че фитнес фанатиците от толкоз доста добавки не им става самолетът, мъжкото им достолепие става по-малко…
- Не е по този начин да ти кажа. Все съм попадала на надарени и можещи, в този момент също е по този начин.


Със Станимир са дружно от няколко месеца

- Кое е най-извратеното нещо, което си правила в секса? Някое ексцентрично място или за теб няма табута?
- Много неща с моя сме правили в последните месеци. Дано не ме убие, че го споделям, само че едно от последните ни шантави завършения е секс в цялостен киносалон. Правихме секс на пода в киното, бяхме на последния ред и до нас нямаше хора, само че пред нас беше цялостно. Не сме охкали, само че съм уверена, че хората се усетиха, защото Станимир е голям и мърдаше седалките. Едвам се побрахме сред седалките, само че беше бясно и диво. И двамата сме сексманиаци и вършим секс на шантави места, в това число и на обществени. Малко като в „ 50 нюанса сиво “, само че в съвременна версия.

- Няма по какъв начин да не те попитам и за един твой лаф – за „ предните гърди “, който ще остане в историята на шоубизнеса…
- Като Божинката (Валери Божинов – б.а.) станах. Като даваш един час изявление за Нова телевизия и непрестанно като те питат за предните ти импланти, най-после по този начин се омотаваш, че правилно си стана лаф. Аз съм над нещата и го одобрявам с възприятие за комизъм.

- Провери ли по какъв начин стои въпросът и дали можеш да дариш старите си гърди на нуждаещо се момиче?
- Едни споделят, че може, други пък го отхвърлят. И хирургията стана една търговия. Всеки лекар ти споделят друга цена за силикон, съгласно благосклонности и познанства. В последна сметка се отхвърлих от тази самодейност, тъй като се пробвах да направя нещо, а отново се откри кой да ме оплюе.

- С Ася Капчикова се сдърпахте на тази тема…
- Това момиче ми е бодил в очите. Където се забележим, като нищо ще се хванем за гушите. Всяко изявление ми го разгласява на нейния профил и ме хейтва. За мен тя е доста грозна жена, ниска, зъбата… Не покрива нито един аршин за конкурс, правете си изводите по какъв начин е станала „ Мис Плеймейт “! Подхожда с експанзия към мен и при всеки комфортен случай ще й го връщам тъпкано.

- Много плеймейтки си хванаха богати мъже. Ето, Анджелина е новата на Християн Гущеров… Ти къде си в цялата скица?
- Точно аз съм различен случай. И предходното ми гадже не беше богат, и сегашният също. Младо момче е и има благоприятни условия толкоз, едвам живеем обикновено. И двамата се трудим. Капка по капка поддържаме този метод на живот, който по никакъв начин не е елементарен. Не мога да бъда с мъж, който не ми харесва. Любовниците ми също са били хубави мъже. Не настръхвам ли, когато ме допре един мъж, то няма по какъв начин да бъда с него. Това е моята максима.

- След като сподели, че имаш сериозен човек до себе си, стопираха ли се неприличните оферти?
- Мъжете се оказаха много нагли същества. Продължават оферти. Имам възприятието, че когато една жена е обвързана, за мъжете е някакъв култ да я нападат още повече. Има такива, които питат какъв брой пари желая. Културно ги провождам, не се заяждам към този момент. Бих взела участие в риалити формат „ Риалити форматите са нож с две остриета – колкото е реклама, толкоз могат да те покажат в най-лошата ти светлина. От една страна, всичко зависи от самия теб, само че, от друга – от обстановките, в които те слагат. Но при всички случаи е предизвикателство. Не всеки има тази опция да взе участие. На мен, в случай че ми бъде препоръчано, бих взела участие на драго сърце “, споделя Джулиана.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР