Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова се е сгодила в Париж,

...
Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова се е сгодила в Париж,
Коментари Харесай

Мис Плеймейт се сгоди в Париж, крие пръстена от суеверие

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова се е сгодила в Париж, написа " България Днес " базирайки се на собствен сигурен източник.

Блондинката получава голям диамантен пръстен от тайното си гадже. Мъжът, който Михаел настойчиво крие от светлините на прожекторите, пада на колене пред сексбомбата на едно от най-романтичните места в света -  Париж. Тодорова, без да се замисля споделя " да ".

Щастливото събитие за Мис Плеймейт се случва при започване на годината. Тогава тя бе в Париж и засипа обществените мрежи със фотоси,но не сподели с кого е на сантименталния воаяж. Оказа се, че Михаела е там гаджето си, което към този момент е неин избраник.

Двойката се още не е възнамерявала по кое време ще бъде сватбеното празненство. Новината за годеж на плеймейтката идва като гръм от ясно небе. В десетки изявленията тя признава, че няма мъж до себе си. Оказа се че Михаела има сериозен другар от няколко месеца. Тодорова го крие, тъй като желае да натрупа популярност и кариера. А  в случай че признае, че е сгодена, ползата към нея ще секне внезапно.

Оказа се че русокоската е и суеверна. На последното празненство на „ Плейбой ” Михаела се качи на сцената без пръстен. Тя смъква бижуто секунди преди да излезе да танцува. „ Не желая да ми се бъркат в персоналния живот, не е работа на никой да знае такива неща ”, отсича Михаела пред другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР