Мис България 2019 Радинела Чушева заби възрастно гадже, научи HotArena.Най-красивата

...
Мис България 2019 Радинела Чушева заби възрастно гадже, научи HotArena.Най-красивата
Коментари Харесай

Мис България заби чичко

Мис България 2019 Радинела Чушева заби възрастно гадже, научи HotArena.

Най-красивата нашенка за предходната година и възлюбеният й са видяни дружно преди дни по време на екзотична отмора на тузарския гръцки остров Миконос. " България Днес " разполага и с първите им общи фотоси. Досега се знаеше, че Радинела има човек до себе си, само че избягваше да го демонстрира пред обществото. От фрагментите излиза наяве, че гаджето на миската е много по-голям на години от нея, само че самата Чушева признава, че разликата във възрастта не я тормози и се усеща чудесно в неговата компания. Кой тъкмо и с какво се занимава мъжът до миската за момента остава незнайно. Предположенията са, че по-възрастното гадже на Радинела е състоятелен предприемач, само че дали е по този начин към този момент няма удостоверение. Пътешествието до Миконос също навежда на размишления в посока, че парите не са проблем за приятеля на миската.

В началото на този месец двамата отпътуват с пряк полет от София до Микинос, като съблюдават всички ограничения против разпространяването на ковид - носят маски на летищата и в самолета, както и съблюдават отдалеченост от останалите пасажери. Когато кацат на острова, миската и гаджето й се настаняват в един от най-тузарските локални хотели. Нощувките за най-невзрачните стаи стартират от 250 евро и доближават до 1000 евро за нощувка в жилища с панорама към морето. Двамата влюбени са обсипани с доста внимание от личния състав, не пестят средства за храни и питиета и отскачат до близкия плаж, с цел да трансфорат пътуването в мечтаната лятна почивка. " България Днес " потърси хубавицата, с цел да разяснява мъжа до себе си, с който прекара сантиментално почивката си на гръцкия остров.

" Бях с компания другари и с моя другар също по този начин. Не обичам да приказвам обществено за това, само че то по този начин или другояче към този момент е общоизвестен факт ", показа пред вестника някогашната адреналинка на " Господари на ефира ".Запитана дали е обезпокоена от мълвите, че върви с по-възрастен мъж от нея, Радинела удостовери, че приятелят й е по-голям, само че разликата им не е толкоз фрапираща.

" Да, по-голям е от мен с 10 години. Преди ме бяха свързвали с някакъв италианец, който даже не знам и познавам, бяха ме свързвали с други мъже, на което откровено се дръзвам ", разяснява Чушева. Твърдението й провокира разнопосочни мнения, защото тя сега е на 24 години и би следвало гаджето й да е на към 34 години. Но фрагментите свидетелстват, че очевидно мъжът е много по-възрастен. За пътуването си по време на международна пандемия Радинела разкри, че не се тормози и че обмисля даже още едно странствуване до края на 2020 година

" Не изпитахме никакви усложнения по отношение на пътуванията, изискваше се PCR тест, което е хубаво, тъй като сме сигурни за себе си и хората, които са на този остров. 24 часа преди излизането ни беше нужен и QR код. Нямах терзания и по отношение на взимането на тайни за теста за ковид. Пътувах и през април до Гърция, Халкидики, тъй че това е повторно, в който си върша тест ", показа моменти от подготовката си Чушева.

" Не ме е боязън, тъй като се вардя и внимавам и, второ, мисля, че всички би трябвало да развием имунитет към този вирус. Така че даже и да ми беше положителен, нямаше да се уплаша, въпреки всичко не се знае кой го е минал и кой не, може и да сме го изкарали ", разяснява Радинела екскурзията си. Престоят на двамата в Миконос продължава 5 дни, като още веднъж се прибират с пряк полет. Прави усещане, че Радинела е с облекло, което прилича защитните костюми на лекарите, само че с тази разлика, че гащите й са прекомерно къси, както и горнището. Любопитното е, че макар късия си престой двамата потеглят с голямо количество куфари, които наподобяват претъпкани . Въпреки тежестта Радинела не се свени сама да си дърпа багажа и да бъде като една самостоятелна дама. Отдалеч обаче си личат хирургичните интервенции по тялото й и останалите пасажери несъзнателно обръщат взор към нея, с цел да я огледат от глава до пети.

Това не е първото море за миската това лято, като преди Миконос тя отскочи до родното Черноморие и направи няколко препичания на слънце в Слънчев бряг. " Август ухае на море и обич! Усмивки и коктейли! Слънце и пясък! Луди нощи и красиви изгреви! ", заключи метафизичен Радинела, която към този момент възнамерява идващото си пътешестване зад граница след рухването на рестриктивните мерки около КОВИД-19.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР