“Мис България 2017 и “Мис Планет 2018 Тамара Георгиева, плеймейтката

...
“Мис България 2017 и “Мис Планет 2018 Тамара Георгиева, плеймейтката
Коментари Харесай

Внимание, миски зад волана

“Мис България 2017 ” и “Мис Планет 2018 ” Тамара Георгиева, плеймейтката Ася Капчикова, певиците Гери-Никол и Дивна сядат зад кормилото, с цел да се включат в автомобилното съревнование " Овация 2018 ". Надпреварата ще се организира на 7 октомври до Националния стадион " Васил Левски " в столицата. Общо 10 известни дами ще поддържат самодейността “Отговорни млади водачи ” за повече сигурност по пътищата за нашите деца. Инициатор и уредник на проявата е тв водещата и Миглена Ангелова.

Красавиците ще са разпределени в пет екипа и ще преминат с електрическа кола три стадия, чиито направления не познават - също като в живота. Автомобилното шествие ще се случва непосредствено в центъра на София в границите на няколко часа пред аудитория. Атракцията ще има и непосредствено лъчение в Youtube и Фейсбук.

В надпреварата ще вземат участие тийн любимките Ева и Биляна Лазарова, младите актриси Надежда Петрова и Ралица Добрева, както и близначките от “Х Фактор ” Алекс и Влади, студентката по информатика Елен Стоенчева и моделът Петя Стоянова (Пенелопе). Водещи на събитието са Борислав Борисов, по-известен като Боби Звездния кореспондент и артистът Алпер Чочев.

По време на надпреварата Тамара Георгиева ще сложи началото на акцията “Отговорни млади водачи ” в България. На 18 ноември, когато е Световният ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни катастрофи, настоящата “Мис България 2018 ” взаимно с авто “Овация ” и няколко Неправителствени организации, свързани с сигурността на придвижването, ще провежда събития в огромните градове на България, като част от Националната акция “Отговорни млади водачи ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР