Мис България 2011 Ваня Пенева е бременна от бившия депутат

...
Мис България 2011 Ваня Пенева е бременна от бившия депутат
Коментари Харесай

Мис България Ваня Пенева бременна от бивш депутат

Мис България 2011 Ваня Пенева е бременна от някогашния народен представител от Реформаторския блок Антони Тренчев, написа в. „ Галерия “.

Красавицата е в средата на 4-ия месец и коремчето към този момент й проличава.

Ваня кара доста лека бременност, което й разрешава да пътешества дружно с половинката си Антони. Наскоро двамата бяха на екзотична отмора в Мексико, където ги придружаваше майката на Тренчев – Илияна Алипиева.

Ваня и Антони Тренчев, именуван още българският Ален Делон, имат връзка от близо година. 30-годишният ексдепутат бе апетитен за секссимвола на родната политика и не една и две златотърсачки му бяха хвърлили око. Късметът кацнал на рамото на Ваня, откакто общи познати я показват на Тренчев и той незабавно налапва въдицата – хем интелигентна, хем красива.

Пенева е една от дребното носителки на купата „ Мис България “, които се славят освен с привлекателна осанка, само че и разсъдък. Доказателство, че „ пипето й сече “, е и изборът й на сътрудник в живота.

„ Ваня уцели в десятката с депутата. Откакто са дружно, обиколиха света “, завистливо описват нейни колежки. Оказва се обаче, че миската е извадила шанс и с майка му.

За тези, които не знаят – Илияна Алипиева е притежател на един от най-големите ритейлъри у нас, представляващ международно известни марки като Christian Dior, Gucci, Dolce&Gabbana и доста други. Алипиева има над 10 бутика и облича грандами като президентшата Десислава Радева. Самата Ваня постоянно популяризира тоалети от магазините на свекърва си.

Двете се разбирали отлично и Алипиева постоянно правела компания на снаха си и Тренчев по време на пътуванията им. Нещо повече – съгласно осведомени, точно бизнесдамата спонсорирала пътешествията на сина си, който не може да се похвали със постоянни приходи.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР