Мирослав Соколов, съпруг номер три на фолкпевицата Мария, беше пуснат

...
Мирослав Соколов, съпруг номер три на фолкпевицата Мария, беше пуснат
Коментари Харесай

Маркови шамари: Мирослав излезе от съда с дрехи за 50 бона

Мирослав Соколов, брачен партньор номер три на фолкпевицата Мария, беше пуснат под гаранция против 2000 лева. Той е упрекнат в домашно насалие и опасност за ликвидиране, персонално от певицата, като казусът, в който е нанесъл нечовечен побой над нея е от 21-ви март. Според информацията в медиите, тогава Мария сама подала сигнал в полицията, като преди този момент са се намесили и съседите ѝ. 

Вчера Мирослав беше сниман по какъв начин излиза от съда, а бързи информации на по-любопитните демонстрират, че цялостният му тоалет коства почти 50 хиляди лева В този ред на мисли - за него не е никакъв проблем да заплати гаранция, която е в надалеч по-скромен размер. 

 Мирослав Соколов

Само за елечето на тузарската марка " Бърбъри " биячът е броил над 2000 лева, за долнището на спортния екип - повече от 1000 лева и за горната част 1600 лева Маратонките и елегантната чантичка " Луи Вютон " пък костват още 2000. И несъмнено, най-скъпият аксесоар по Мирослав е часовникът, за който се твърди, че е към 40 бона.

 

Не е загадка, че Соколов събра доста негативни мнения в мрежата, освен това провокира гнева освен на почитателите на Мария, само че и на обществеността. След като напусна съда в лъскавия си външен тип, ироничните и нападателни изявления заваляха:

 Мирослав Соколов

" С маркови плесници ли е бил жена си ", " Магаре и със злато да покриеш, си остава магаре. И това създание, тъй като не може да го нарека човек, щом е вдигнал ръка на по-слаб от него... Добре че парцалите му са скъпи, тъй като той самият няма стойност ", " В Турция ще се докарам по този начин за 200 лева макс ", гласят единствено дребна част от мненията, написа " Марица ". 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР