Мирослав Петков от Хисар е намерил смъртта си рано тази

...
Мирослав Петков от Хисар е намерил смъртта си рано тази
Коментари Харесай

Огромна трагедия почерни Хисар: 2 години, след като Бузьо загина с мотор в гората, синът му Миро яхна пистарката си и...

Мирослав Петков от Хисар е намерил гибелта си рано тази заран на пътя сред прилежащите до курорта села Паничери и Старосел. За последно, по източници на БЛИЦ, младият мъж, който е на към 24-25 години, е забелязан към 4 часа на събора в село Старосел. Мирослав е бил с кросов мотор и с подобаваща за него екипировка.

Около 11 часа през днешния ден минаващи към мястото на случая хора са забелязали дълъг спирачен път и са разкрили натрупа на младия мъж. Разследващи оповестиха за БЛИЦ, че мотористът е изгубил надзор над транспортното средство, излязъл е в дясно отвън пътя и се е забил в дърво. Загинал е на място.

По непотвърдена информация на БЛИЦ, скоростта, с която е карал, е била доста над разрешената. Все още няма изясненост дали жертвата е използвала алкохол.

Трагедията е двойна, тъй като единствено преди към 2 години бащата на Мирослав – Димитър Петков с прякор Бузьо, почина по еднакъв метод с мотор в гората над карловското село Климент.

Мирослав е едно дете в фамилията. Роднините и приятелите му от Хисар са в шок. След гибелта на татко си младият мъж е наследил бизнеса му – отглеждал е гъби. Местни хора оповестиха още, че неотдавна се е оженил. След нещастието остава млада вдовица.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР