Миро си е върнал Златка Димитрова със скъпа покупка. Става

...
Миро си е върнал Златка Димитрова със скъпа покупка. Става
Коментари Харесай

Миро купи апартамент на Златка

Миро си е върнал Златка Димитрова със скъпа покупка. Става дума за апартамент в дребна баровска кооперация в новите квартали на София, сподели видеоматериал на „ Папараци”. Hotnews.bg напомня, че плеймейтката живееше със сина си и бащата му в голяма къща в Банкя, която обаче не я удовлетворяваше.



Тя сама на няколко пъти се оплака обществено, че баровският дом е прекомерно надалеч от града и светския живот и тишината й идва допълнително. Въпреки големия двор и разчупената архитектура на няколко равнища, Димитрова се чувствала като затворничка в хасиендата и нямала самообладание да се потопи в шума на забързана София. От тази година това ще се случва бързо и елементарно, тъй като къщата в Банкя остава единствено извънградска вила, а Златка ще се шири в апартамент на половин час от центъра на столицата.

Миналата година тя и Миро претърпяха трагична разлъка. Брюнетката се прибра в родния Бургас с детето, а „ Папараци” я снимаха да се кара с таткото на сина си по телефона. Тя даже претърпя къса връзка със собствен съгражданин, само че след няколко месеца се прибра при Миро. Явно една от аргументите е било решението на предприемача да се откаже от първокласния, само че отдалечен дом и да се реалокира в нова къща. Апартаментът се подрежда с цялостна мощ и до дни тримата ще заживеят под нов покрив.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР