Мирен протест пред видинската болница организират утре от местната структура

...
Мирен протест пред видинската болница организират утре от местната структура
Коментари Харесай

БСП организира протест пред болницата във Видин

Мирен митинг пред видинската болница провеждат на следващия ден от локалната конструкция на Българска социалистическа партия. За същия ден е планувано изключително заседание на акционерите, на което ще се разисква и промяна на управлението на лечебното заведение.
Протестът ще е от 11 часа пред входа на болничното заведение, сподели ръководителят на регионалната организация на Българска социалистическа партия Димитър Велков.
"Всеки, който милее за опазването на здравето във Видинска община и Видинска област дано заповяда, с цел да се опитаме да запазим видинската болница, с цел да не стане като врачанската, ловешката и доста други, тъй като опазването на здравето няма цена, то е на всички нас. "
В Министерството на здравеопазването към този момент е импортирана подписка за избавяне на болничното заведение, сподели Димитър Велков.
"Това избавяне може да стане единствено посредством една ясна политика към видинската болница от страна на министъра на опазването на здравето и може би тази политика би трябвало да бъде обвързвана с ясни и съответни резултати от страна на управата на видинската болница. Резултати, които ние, от страна на управлението, което сега ръководи болничното заведение, виждаме, че са налице. Нашето мнение е, че болничното заведение стартира леко да излиза от тази рецесия. до която беше доведена от предходното управление. Това нещо буди неразбиране за какво се върви към промяна на управлението в случай, че сега нещата са добре. "
Над 2 500 души са подкрепили подписката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР