Мира е добре, възстановява се, видях я. Извън опасност е,

...
Мира е добре, възстановява се, видях я. Извън опасност е,
Коментари Харесай

Жоро Торнев сподели какво е състоянието на Мира Добрева

" Мира е добре, възвръща се, видях я. Извън заплаха е, само че е още в болничното заведение. Тя сама ще опише на хората, които се интересуват от положението й, аз не мога да давам информация за него. "

Това сподели режисьорът Жоро Торнев, брачен партньор на телевизионнерката Мира Добрева, пред " България Днес " през вчерашния ден.

През уикенда дъщерята на журналистката – Лора, пусна в интернет страницата на майка си апел хората, които я обичат, да се помолят за нея, защото е изпаднала в " сложна житейска обстановка ".

" Мили фенове на почитателите на моята майка, написа ви Лори, нейната щерка. Без да желая да ви тормозя, се постанова да оповестя, че тя изпадна в сложна житейска обстановка, която наложи незабавна интервенция и слагането й в медикаментозна кома. Мама постоянно е вярвала, че българските са най-хубавите лекари и сме сигурни, че и този път е по този начин - мама се намира в " Пирогов " - при най-хубавите експерти в света. Нека с добра мисъл или дума дружно да дадем поддръжка на лекарите и сестрите от Спешния институт и да помоля, също като нея, да вярвате, че положителното постоянно побеждава! "

На апела да се помолят за Мира откликнаха стотици почитатели на предаването " Отблизо " на Добрева, както и нейни другари и познати. 

24 часа след поста Лори написа и различен, в който благодари за споделената молба към приятелите на майка си, която е дала резултат. " Минахме дълъг път. Но тя се пребори! Моят воин, мама. Вече диша сама, успяхме дори да си поговорим, а скоро я чакаме и у дома. Благодарим ви за поддръжката, за вдъхнатия кураж и любовта - тя е тук и е по-силна от всеки път ", изясни Лора.

" Не ми се желае да изпадам в детайлности за нейното положение, тъй като не съм оторизиран аз да приказвам от нейно име. Тя ще си опише сама какво е претърпяла. И не, не е от претърпяна козметична интервенция, като липосукция да вземем за пример. Отдавна не чета по форумите догатките на хора, които нито познават Мира, нито мен или фамилията ни. Всеки да си гледа работата ", изясни още режисьорът Жоро Торнев.

По през целия ден до новинарката е щерка й Лори, както синът й Георги и брачният партньор й.

Напоследък водещата е загърбила суетата и гледа да се радва на дребните неща в живота, като това да прекарва повече време с децата си и измежду природата. Когато не е в планината, Мира беседва със столетници и взе участие в благотворителни начинания. Тя към този момент показа, че слиза от екрана на Българска национална телевизия по лично предпочитание и животът й е логичен и без да я дават по малкия екран.

Мира и Жоро към момента са съпрузи, въпреки по думите на журналистката да живеят разграничено. Те поравно се грижат за двете си деца, домашните си любимци и на всеки празник са дружно.

Семейството се събра напълно скоро на 18 август, когато бе рожденият ден на сина им Георги, който стана на 15 години. " Изкарахме си ужасно ", написа водещата под фотографията от него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР