Мира Добрева, едно от най-утвърдените лица на Българската национална телевизия,

...
Мира Добрева, едно от най-утвърдените лица на Българската национална телевизия,
Коментари Харесай

Мира Добрева с поредно признание

Мира Добрева, едно от най-утвърдените лица на Българската национална телевизия, създателка и дългогодишна водеща на предаването „ Отблизо “, е удостоена с оценката „ Достойните българи “ на вестник „ 24 часа “ за своята идея „ Столетниците на България “.

„ Когато е в своя зачатък, никое дело не трябва да бъде засаждано с концепцията да бъде оценено, а още по-малко наградено. Правиш положително и забравяш… това си знам аз от години и по този начин и върша, с каквото и да се захвана. Когато получих премията на вестник „ 24 часа “ обаче, признавам си, потръпнах. Зарадвах се. От премиите от време на време поникват криле… Впрочем, това не е премия. Титла е. Благодаря! “, споделя Мира Добрева.

Наред с блестящата си телевизионна кариера, Мира Добрева е създател на две книги и на няколко документални кино лентата за отхвърлените от обществото хора. Една от многочислените ѝ персонални дела, с които дава образец и въодушевява през последните години, е точно идеята „ Столетниците на България “.

Вестник „ 24 часа “ отличава „ Достойните българи “ на годината за 21-ви път. Зрителите на Българска национална телевизия могат да гледат запис от церемонията – тази събота, 30 март, от 23:15 ч. по Българска национална телевизия 1.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР