Миньор (Перник) отново е част от професионалния футбол, а тази

...
Миньор (Перник) отново е част от професионалния футбол, а тази
Коментари Харесай

Сауна и хидромасажна вана за футболистите на Миньор

Миньор (Перник) още веднъж е част от професионалния футбол, а тази радостна вест за почитателите на " чуковете " не е единствена. По спортното оборудване на стадиона се правят редица усъвършенствания и нововъведения. В изявление за Sportal.bg членът на УС на клуба Мартин Жлябинков разкри, че малко тимове от Втора лига могат да се похвалят с сходна база.

" Миньор ще семейства на личния си стадион. Съоръжението е в доста добър тип. Предстоят някои козметични усъвършенствания. Ще има и видеонаблюдение. До преди седмица се правиха разнообразни усъвършенствания по тревното покритие ", съобщи Жлябинков.

В административната част на стадиона пък има хидромасажна вана, както и сауна, където играчите на Миньор ще могат да се възвръщат след тренировки или след идните мачове на тима. Има и напълно реновирана зала, където футболистите могат да упражняват или загряват за дуелите, когато атмосферните условия не са положителни.

Миньор (Перник) ще е на предварителен лагер в Ковачевци от 29 юни до 11 юли. През този интервал са планувани няколко контроли като противниците ще са главно тимове от Втора лига. До момента " чуковете " са привлекли двама нови. Това са някогашният голмайстор на Кариана (Ерден) Реджеп Халил, както и Георги Нетов, който за последно носи фланелката на Оборище (Панагюрище). Водят се диалози и с още футболисти, само че новите попълнения няма да са повече от 5.

Целта е да се построи сериозен тим, който не просто да остане в професионалния футбол, а да се утвърди във Втора лига и да се стреми към завръщане в най-високото равнище на футбола у нас. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР