Министрите от кабинета подкрепиха министъра на медиите Катрин Мартин, тъй

...
Министрите от кабинета подкрепиха министъра на медиите Катрин Мартин, тъй
Коментари Харесай

Министрите подкрепят Катрин Мартин на фона на натиск за „уволнение в ефир“

Министрите от кабинета поддържаха министъра на медиите Катрин Мартин, защото тя е подложена на политически напън след оставката на ръководителя на борда на RTÉ.

Siún Ní Raghallaigh подаде оставка в ранните часове на петък, откакто госпожа Мартин сподели, че е била „ дезинформирана “ по отношение на детайлностите за пакета за овакантяване на някогашен изпълнителен шеф на RTÉ по време на телевизионно изявление.

Тя сподели, че има потребност да съблюдава уговорката си да се появи в Прайм Тайм на RTÉ в четвъртък и че сериозността на обстановката означаваше, че телефонният диалог с госпожа Ни Рагалай не е вероятен.

Опозиционните партии подлагаха на критика нейното справяне със обстановката, като Лейбъристката назова позицията й „ в този момент несъстоятелна “.

 

Мари Шерлок от Лейбъристката сподели, че телевизионното изявление на госпожа Мартин е било „ в резюме уволнявайки “ председателката на борда на RTÉ онлайн в ефир, до момента в който ръководителят на комисията по обществени сметки сподели, че министърът е „ преско...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР