Министрите от кабинета Борисов-3 одобриха Доклада за състоянието на отбраната

...
Министрите от кабинета Борисов-3 одобриха Доклада за състоянието на отбраната
Коментари Харесай

МС одобри Доклада за състоянието на отбраната и армията 2019 г.

Министрите от кабинета " Борисов-3 " утвърдиха Доклада за положението на защитата и въоръжените сили през 2019 година , оповестиха от Министерски съвет.

Това стана по време на днешното онлайн съвещание. Докладът отразява динамичните и комплицирани процеси в защитата и построяването на българските въоръжени сили през миналата 2019 година Според известието, той е израз на реализираната от Министерството на защитата политика на бистрота и отчетност .
 Одобриха Доклада за положението на армията през 2018 година
Одобриха Доклада за положението на армията през 2018 година

Според Министерски съвет - документът е справедлива картина за защитата и въоръжените сили за 2018

Докладът регистрира както постигнатите триумфи, по този начин и провокациите пред въоръжените сили , свързани с попълването на вакантните длъжности и модернизацията. Отбелязва се, че главните старания са били фокусирани върху идентифицирането и използването на оптимални управнически решения за повишаване на разноските за защита и оправянето с недостига от отбранителни качества.

В отчета се показват и обосновани заключения и насоки за концентриране на напъните през идващия регистриран интервал , които са в сходство с целите в бранш " Отбрана " на Програмата за ръководство на Правителството на Република България за интервала 2017-2021 година
 Армията ни единствено отчасти може да извършва дилемите си, рапортува държавното управление
Армията ни единствено отчасти може да извършва дилемите си, рапортува държавното управление

Министрите утвърдиха годишния отчет за положението на армията за 2016 година

В същото време с решение на държавното управление се отсрочва провеждането на интернационалната галерия на отбранителна техника " ХЕМУС ".

Причината е оповестеното изключително състояние на 13 март 2020 г . от Народното събрание.

С оглед естественото протичане на организационните дейности се предлага провеждането на Специализирана интернационална галерия на отбранителна техника " ХЕМУС " през 2020 година в границите на една седмица през месеците септември и октомври , като изборът на съответния интервал се разпорежда на организационния комитет, претрупан с организацията и провеждането на изложбата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР