Министрите на Обединеното кралство пилотират използването на генеративен изкуствен интелект,

...
Министрите на Обединеното кралство пилотират използването на генеративен изкуствен интелект,
Коментари Харесай

Правителството на Обединеното кралство ще изпробва инструментите за изкуствен интелект на „червената кутия“ за подобряване на министерската ефективност

Министрите на Обединеното кралство пилотират потреблението на генеративен изкуствен интелект, с цел да проучват отговорите на държавните съвещания и да пишат планове на отговори на парламентарни въпроси.

Оливър Доудън, вицепремиерът, ще показа в четвъртък принадлежности, които AI „ отрядът за крайник “ в сърцето на Уайтхол тества предвид на по-широко внедряване в централните отдели и публичните служби.

>

Това е част от устрема на министър-председателя Риши Сунак да увеличи продуктивността на Уайтхол посредством технологии, в това число AI, когато лимитираните обществени финанси лимитират способността на министрите да усъвършенстват публичните услуги с повече пари.

Инструментите за AI включват потребление на хоствани от държавното управление версии на ChatGPT и композиция от модели на изкуствен интелект с отворен код, предпазени вътрешно, за правене на предварителни отговори на въпроси към министри, изпратени от депутати, и на претенции за независимост на информацията.

Че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР