Министри от правителството на Бойко Борисов - Теменужка Петкова и

...
Министри от правителството на Бойко Борисов - Теменужка Петкова и
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов, Дончев и Петкова са се срещали с руснаци от забранителния списък

Министри от държавното управление на Бойко Борисов - Теменужка Петкова и Томислав Дончев, както и самият Борисов са провеждали срещи с хора от забранителен лист на Европейската комисия – руснаци, които са прокарвали пътната карта за Турски поток. Това разгласи в изявление за бТВ някогашният вицепремиер и министър на вътрешните работи, както и един от най-близките хора до Борисов в предишното Цветан Цветанов.

Той разяснява въпроса дали по време на ръководството на ГЕРБ е имало данни за български жители, които са спонсорирани от Русия, с цел да популяризират съветската агитация у нас – процедура, която бе оповестена през уикенда от представителя на кабинета в оставка Лена Бориславова.

" Имаше данни. И в случай че се върнем на отчетите, които минаваха пред Народното събрание, навръх разузнаването отчетите бяха най-смислени и сигнализираха за съветското въздействие в България. Ние имахме ръководства, в които висшето управление на страната прокарваше съветските ползи. Турски поток е доста явен образец за това ", сподели Цветанов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР