Министерството по транспорта проверява внимателно програмите за често летящи клиенти

...
Министерството по транспорта проверява внимателно програмите за често летящи клиенти
Коментари Харесай

Федералните проучват програмите за често летящи авиокомпании за измамни практики, които „нараняват пътниците“

Министерството по превоза ревизира деликатно стратегиите за постоянно летящи клиенти на огромните американски самолетни компании за евентуални лъжливи или нечестни практики, сподели организацията в четвъртък, до момента в който регулаторите ускоряват надзора на авиоиндустрията.

Департаментът се срещна през последните седмици с пътнически самолетни компании, с цел да разиска известните стратегии за преданост, в това число практики за бистрота при запазване на наградни билети, опция за прекачване на благи и уведомление, обещано преди осъществяване на промени, два източника споделиха на Reuters.

Друг основен проблем, който USDOT преглежда, е обезценяването на благите за постоянни пасажери с течение на времето, което затруднява резервирането на билети с награди, сподели обособен източник пред Reuters.

„ Планираме деликатно да прегледаме недоволствата по отношение на стратегиите за преданост и да упражним пълномощията си да проверяваме самолетните компании за нечестни и лъжливи практики, които нараняват пасажерите, както е оправда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР