Министерството на здравеопазването изпрати сигнал до директора на Главна дирекция

...
Министерството на здравеопазването изпрати сигнал до директора на Главна дирекция
Коментари Харесай

МЗ сигнализира ГДБОП за подвеждащо промотиране на продукти и стоки от тяхно име

Министерството на опазването на здравето изпрати сигнал до шефа на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност " Главен комисар Ивайло Спиридонов и до комисар Явор Колев, шеф на отдел „ Компютърни закононарушения " към ГДБОП, по отношение на спекулации с името на заместник-министъра на опазването на здравето Светлана Йорданова, с институцията Министерство на здравеопазването и с Българската национална телевизия за продажба на артикули.


Министерството на здравеопазването упорства навреме да бъдат подхванати всички законови дейности за идентифициране на източника на подправената информация и за подвеждането му под отговорност.

Министерство на здравеопазването осведоми всички български жителите, че министерството по никакъв метод не промотира, нито пък продава лекарствени артикули и хранителни добавки посредством интернет уеб сайтове, както и че министерството не основава медикаменти, нито пък има аптеки (в това число и аптеки за онлайн търговия).

Сайтове като този съдържат изрично погрешна информация и вършат внушения, които са рискови за потребителите, а могат да бъдат и рискови за тяхното здраве.

Официалният уебсайт на институцията се намира на интернет адрес http://www.mh.government.bg/bg/

От министерството молят всеки жител, натъкнал се на подправен уебсайт на институцията, на уеб сайтове за онлайн продажба на добавки и медикаменти, спекулиращи с институцията Министерство на здравеопазването, да подаде сигнал на имейл адрес: [email protected] или да се обърне към способените органи.
 Лицето на Лицето на "Панорама " Бойко Василев стана жертва на интернет машинация
Нов епизод по проблем, за който към този момент сме ви разказвали. Известни български персони се употребяват в интернет за реклама на съмнителни медикаменти и храните...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР