Министерството на външните работи започва да публикува актуалните данни за

...
Министерството на външните работи започва да публикува актуалните данни за
Коментари Харесай

МВнР ще съобщава регулярно в коя държава как се влиза заради COVID-19

Министерството на външните работи стартира да разгласява настоящите данни за ситуацията, изискванията за прекосяване на граници и влизане в съответните страни, по отношение на разпространяването на ковид, в рубриката на формалния уебсайт на Министерство на външните работи " Пътувам за... "  https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo.

Рубриката е налична и посредством аления банер на началната интернет-страница на Министерство на външните работи - " Коронавирусът – по какъв начин ще пътуваме ".

От Министерство на външните работи предлагат на жителите да наблюдават и известията на Ситуационния център на Министерство на външните работи в секцията " Услуги и пътувания ": https://www.mfa.bg/bg/situationcenter.

Общият лист с информация за въведените ограничения против ковид в 90 страни по света стопира да бъде обновяван заради анулация или облекчение на тези ограничения.



При нужда от подпомагане жителите могат да се свържат със Ситуационния център на Министерство на външните работи на следните телефони: +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56; +359 2 948 3052; +359 2 948 2552; +359 2 948 2085.

Телефони на действен дежурен в извънработно време: + 359 2 948 24 04, +359 893 339 616; имейл адрес [email protected].

Министерството на външните работи към момента предлага на българските жители да не пътуват в чужбина! Съветваме българските жители, които имат неотложна нужда да пътуват, да ревизират наложително авансово пропускателния режим и изискванията за влизане в съответната страната.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР