Министерството на външните работи започва да публикува актуалните данни за

...
Министерството на външните работи започва да публикува актуалните данни за
Коментари Харесай

МВнР ще публикува актуални данни за преминаване на границите, ето къде

Министерството на външните работи стартира да разгласява настоящите данни за ситуацията, изискванията за прекосяване на граници и влизане в съответните страни, по отношение на разпространяването на ковид, в рубриката на формалния уебсайт на Министерство на външните работи " Пътувам за... ".
Рубриката е налична и посредством аления банер на началната интернет-страница на Министерство на външните работи - „ Коронавирусът – по какъв начин ще пътуваме “, оповестиха от Министерство на външните работи.
Препоръчваме на жителите да наблюдават и известията на Ситуационния център на Министерство на външните работи в секцията „ Услуги и пътувания “.
Общият лист с информация за въведените ограничения против ковид в 90 страни по света стопира да бъде обновяван заради анулация или облекчение на тези ограничения.
Припомняме,че от през днешния ден пада карантината за влизащи чужденци от Република Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора. На 14-дневна карантина, обаче, подлежат идващите от трети страни, както и няколко страни в Европа - Швеция, Белгия, Португалия, Англия.
Отваряне на граници в Европа, само че не изцяло.
Министерството на външните работи към момента предлага на българските жители да не пътуват в чужбина! Съветваме българските жители, които имат неотложна нужда да пътуват, да ревизират наложително авансово пропускателния режим и изискванията за влизане в съответната страната.
При нужда от подпомагане жителите могат да се свържат със Ситуационния център на Министерство на външните работи на следните телефони: +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56; +359 2 948 3052; +359 2 948 2552; +359 2 948 2085.
Телефони на действен дежурен в извънработно време: + 359 2 948 24 04, +359 893 339 616; имейл адрес [email protected].
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 15 юни
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР