Министерството на външните работи на Република Северна Македония осъжда вчерашните

...
Министерството на външните работи на Република Северна Македония осъжда вчерашните
Коментари Харесай

МВнР на Северна Македония: Раненият българин е третиран професионално

Министерството на външните работи на Република Северна Македония осъжда вчерашните произшествия в Скопие преди, по време и след мача " Шкупи " - " Левски ". Насилието е недопустимо в нито един случай, изключително когато в следствие се стигне до тежки пострадвания. Органите за сигурност имат цялата поддръжка за поддържането на публичния ред и мир, се споделя в прессъобщение на Министерство на външните работи на Република Северна Македония.
Прочетете още
Раненият български жител е третиран професионално и с съответна грижа, сега той е в устойчиво, само че тежко положение и след хирургическата интервенция се възвръща в болница в Скопие. Представители на българското посолство са в непрекъснат контакт с ранения и неговите родственици, както и с локалните здравни управляващи.

Компетентните органи на Република Северна Македония към този момент взеха и не престават да взимат нужните ограничения за дейно следствие на зародилите произшествия.

Както по-рано и неколкократно сме съобщавали, Република Северна Македония е свободна страна и са добре пристигнали тези, които желаят да посетят страната, привилегия, която не подразбира, че е задоволително отсам да се насочат обиди, изключително не такива, които подразбират териториални искания и/или отричане и обиди на етническа, религиозна или иредентиска основа, съобщи Българска телеграфна агенция.

Както и по-рано, нарушаването на тези правила ще бъде надлежно прегледано от страна на способените институции, а на такива лица ще бъде лимитирано правото да участват в страната.

Република Северна Македония и Република България са положителни съседи, които преодоляват политическите разлики с дипломатически средства, поддържайки културата на добросъседски разговор, се споделя в известието на Министерство на външните работи в Република Северна Македония.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР