Министерството на правосъдието предложи за обсъждане промени, с които което

...
Министерството на правосъдието предложи за обсъждане промени, с които което
Коментари Харесай

Затягане на контрола при получаване на гражданство срещу инвестиции

Министерството на правораздаването предложи за разискване промени, с които което да се завиши контрола и прозрачността  при даването на поданство против вложения.

Целта на препоръчаната смяна е в хода на производството по придобиване на българско поданство посредством вложения да се откри по сигурен метод, че инвестицията е фактически направена и поддържана през целия законоустановен период. 

По този метод ще се обезпечи привличане на действителни непознати вложения. Целта е да има продължителност при откриване на работни места и стимулиране на икономическата интензивност в страната, при задоволително налични гаранции за националната сигурност и суверенитет, акцентират от ведомството.

Министерството към този момент предложи приемането на българско поданство от чужденци против вложения да отпадне напълно. До разглеждането на предлагането в Народното събрание обаче текстовете са настоящи. Така с измененията в Наредбата ще се обезпечат задоволително механизми за определяне на всички условия, гарантиращи законосъобразното даване на поданство против вложения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР