Министерството на правосъдието да поиска екстрадицията на Милан Димитров в

...
Министерството на правосъдието да поиска екстрадицията на Милан Димитров в
Коментари Харесай

„Възраждане“ настоява Министерството на правосъдието да поиска екстрадицията на Милан Димитров от САЩ

Министерството на правораздаването да изиска екстрадицията на Милан Димитров в България. За това настояха от „ Възраждане “ в декларация, прочетена в Народното събрание от ръководителя на парламентарната група на партията Костадин Костадинов.

По думите му сънародникът ни е бил арестуван по искане на американската прокуратура без доказателства, единствено въз основата на клетвена декларация от страна на американски прокурор, в която декларира, че „ има вяра, че българинът Милан Димитров е продавал неразрешени елементи на Руската федерация “.

" Ние се свързахме с Министерство на външните работи, направихме нужното, с цел да може да бъде обезпечен юрист на българина, който в продължение на осем месеца бе оставен без безусловно никаква грижа в гръцки затвор. На делото през септември участва български депутат от „ Възраждане “ – Ангел Георгиев, за жалост не участва представител на българската страна. Впоследствие разбрахме, че повода за това била, че в посолството всички били в отпуск. Днес се състоя второто дело на Милан Димитров, осведоми Костадинов и разгласи, че решението на съда не е в негова изгода. Решението е да бъде екстрадиран, сподели ръководителят на „ Възраждане “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР