Министерството на отбраната на САЩ ще продължи да подкрепя прехвърлянето

...
Министерството на отбраната на САЩ ще продължи да подкрепя прехвърлянето
Коментари Харесай

Милър отрече Пентагонът да спира комуникация с Байдън

Министерството на защитата на Съединени американски щати ще продължи да поддържа прехвърлянето на властта към екипа на новоизбрания президент и определения вицепрезидент Джоузеф Байдън и Камала Харис. Това се споделя в изказване, оповестено в петък от и.д. ръководителя на Пентагона Крис Милър, представено от Washington Examiner.

" Министерството не анулира и не отхвърля връзка с екипа на Байдън ... Пентагонът ще продължи да поддържа процеса на президентски преход в сходство със Закона за президентската делегация, Меморандума за съгласие с екипа на Байдън-Харис и политиките на министерството ".

" Оставам зает с цялостен и транспарантен преход - това е, което нашата нация чака и Министерството на защитата ще реализира ", съобщи Милър.

В публикация на Axios се твърди, че Милър е наредил на чиновници от Пентагона да анулират плануваните срещи на преходния екип.

В изказването на Милър се показва, че от 23 ноември Пентагонът е провел 139 изявленията с 265 чиновници, дал отговор на 161 претенции за информация , дал 4 400 страници непублична информация и дал 900 страници класифицирана информация на преходния екип на Байдън-Харис .

В момента Министерството на защитата работи, с цел да даде на Конгреса информация , нужна за приемане на продължаваща резолюция и за поддържане на държавното управление. Операция Warp Speed, взаимни старания за ръководство на производството и разпространяването на ваксини, също е в разгара си и министерството ръководи следствията, свързани с огромно нарушаване на киберсигурността в редица държавни организации.

Както министерството на защитата, по този начин и преходният екип са се съгласили на двуседмична отмора , добавяйки, че за разлика от прехода от 2016 година, който включва най-вече млади чиновници , срещите тази година са със старши чиновници . " Всъщност изпреварваме графика ", от това, което е през 2016 година
 Шефът на Пентагона спря съдействието с екипа на Байдън
Шефът на Пентагона спря съдействието с екипа на Байдън

Служителите на министерството са шокирани от решението на Крис Милър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР