Министерството на отбраната на САЩ реши да създаде работна група

...
Министерството на отбраната на САЩ реши да създаде работна група
Коментари Харесай

Работна група в Пентагона ще разследва НЛО

Министерството на защитата на Съединени американски щати реши да сътвори работна група за следствие на случаите на появи на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), показва Българска телеграфна агенция, позовавайки на известие от Пентагона.

Целта е да се подобрят схващанията по този проблем и визиите за природата и произхода на НЛО. Мисията на работната група е да открива, проучва и да картотекира тези НЛО, които могат евентуално да съставляват опасност за националната сигурност на Съединени американски щати.

По-рано телевизия „ Си Ен Ен “, като се базира на чиновници на министерството, заяви, че Пентагонът е в развой на съставяне на такава целева група, като планът се управлява от първия заместник-министър на защитата Дейвид Норквист.

През юни президентът Доналд Тръмп даде обещание да намерения по отношение на снемането на секретността от материалите за НЛО и особено за така наречен " случай от Розуел ", случил се на 4 юли 1947 г. 

Тогава край ранчо недалече от Розуел, щата Ню Мексико, претърпя злополука въздушно кълбо, употребявано за регистрация на звукови талази от руски нуклеарни опити в границите на секретния план на Военновъздушни сили на Съединени американски щати " Могул ". Военните скриха произхода на отломките, което породи голям брой тайни теории за извънземен генезис на разрушилия се неидентифициран обект. Те бяха необятно тиражирани от локални и национални медии в Съединени американски щати, като спекулациите не престават и до през днешния ден.

В края на април тази година Пентагонът разгласява видеозаписи на военноморските сили на Съединени американски щати са записани " въздушни феномени ", характеризирани като неидентифицирани. Става дума за фрагменти, снимани от екипажите на американски военни самолети през ноември 2004 и януари 2015 година Те дълго време са били скривани от министерството, въпреки че достоверността им след това е била доказана от Военноморски сили на Съединени американски щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР