Министерството на отбраната на Руската федерация заяви, че е постигнато

...
Министерството на отбраната на Руската федерация заяви, че е постигнато
Коментари Харесай

Русия и Украйна се споразумяха за извеждането на ранените от Азовстал

Министерството на защитата на Руската федерация съобщи, че е реализирано съглашение с представители на украински военни, блокирани на територията на цех Азовстал в Мариупол, за извеждане на ранените, като е въведен режим на тишина и е открит филантропичен кулоар. посредством който ранените украински военни бяха откарани в болничното заведение в Новоазовск, намираща се в Донецка национална република (ДНР).

„ В резултат на договарянията с представители на украински военни, блокирани на територията на металургичния цех „ Азовстал “ в Мариупол, беше реализирано съглашение за отстраняването на ранените “, заяви съветското военно ведомство в понеделник, 16 май.

Припомняме, че през днешния ден командирът на бригада " Восток " на ДНР Александър Ходаковски сподели, че съветските военни договарят с украински военнослужещи, които сега се намират на територията на завода Азовстал в Мариупол, като също по този начин разгласи, че девет украински бойци, развяващи бял байрак, са напуснали завода през тунел.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР