Министерството на отбраната на Русия публикува видеоклип от тренировъчни полети

...
Министерството на отбраната на Русия публикува видеоклип от тренировъчни полети
Коментари Харесай

Руски МиГ-31 преследва врагове в космоса

Министерството на защитата на Русия разгласява видеоклип от подготвителни полети в близкото галактическо пространство на изтребители с висока надморска височина от военноморската авиация на Тихоокеанския флот. Изтребителите са МиГ-31БМ, съобщи РИА Новости.

На фрагментите, снимани от пилотската кабина, се виждат излитания, изкачвания и полети в стратосферата. Пилотите показват прихващане на „ противников “ аероплан във въздушното пространство на Русия.

ВИЖТЕ НА ВИДЕО ТРЕНИРОВЪЧНИЯ ПОЛЕТ НА ИЗТРЕБИТЕЛЯ!

За първи път във въздушни боеве при тежки условия участваха нови осъвременени изтребители с висока надморска височина - МиГ-31БМ, оповестяват от пресслужбата на Източния боен окръг.

Полетът е сбъднат на надморска височина над 20 хиляди метра със скорост 2500 километра в час. Екипажът е търсил утопичен съперник, без да бъдат задействани наземни системи за противовъздушна защита.

МиГ-31 е двуместен свръхзвуков изтребител-прехващач за всевъзможни атмосферни условия с дълъг обсег. Създаден за прехващане и заличаване на въздушни цели на извънредно дребни, дребни, междинни и огромни височини, при естествени и сложни метеорологични условия, когато съперникът употребява дейни и пасивни радиолокационни разстройства.

МиГ-31БМ е осъвременена версия на самолета, която е снабдена с нова система за ръководство на оръжията и по-модерен радар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР