Министерството на финансите на САЩ публикува инструкции за участниците в

...
Министерството на финансите на САЩ публикува инструкции за участниците в
Коментари Харесай

САЩ публикуваха изисквания за търгуващите с криптовалути

Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласява указания за участниците в пазара с криптовалути. Документът е оповестен на уеб страницата на институцията и предлага да се употребява геолокация за блокиране на достъпа до неразрешени от Вашингтон интервенции от страни, против които Съединени американски щати са наложили наказания.

Задължението да се извършват глобите на Управлението за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите (OFAC), се отнася в идентична степен както за преводите на виртуални валути, по този начин и към тези с обичайни валути на централните банки. Участниците в бранша на виртуалните валути носят отговорност за това да не вземат участие директно или индиректно в преводи, неразрешени от OFAC, се споделя в текста.

Допълнително изказване на министерството се акцентира, че за нарушение на условията на американските управляващи ще бъдат налагани административни и наказателни наказания.

В текста на инструкцията се отбелязва, че фирмите за криптовалута би трябвало да могат да употребяват принадлежности за геолокация за идентифициране на IP адреси и да попречат на основаните в глобени юрисдикции да имат достъп до уеб страницата и услугите на компанията за реализиране на действия, неразрешени от OFAC.

Министерството на финансите в акцентира, че участниците на пазара би трябвало да ползват рекомендациите на ведомството. Пренебрегването им може да докара до нарушавания [на режима на санкциите] и следващи насилствени ограничения [от страна на управляващите в САЩ], както и да навреди на ползите на външната политика и националната сигурност на Съединени американски щати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР