Министерството на финансите на Испания подкрепи позицията на Барселона по

...
Министерството на финансите на Испания подкрепи позицията на Барселона по
Коментари Харесай

Министерството на финансите на Испания подкрепи позицията на Барса по случая Негейра

Министерството на финансите на Испания поддържа позицията на Барселона по случая " Енрикес Негейра ". Както е известно, каталунците са упрекнати от прокуратурата, че са изплатили 7,5 милиона евро на някогашния съдийски началник до момента в който той към момента е бил на своя пост. Това се е случило по времето на президентите Хосе Мария Бартомеу и Сандро Росел.

От " Камп Ноу " обаче упорстват, че тези заплащания не са били с цел да подкупват съдии и да въздействат на резултатите на отбора, както твърди прокуратурата. Поне това декларира актуалният президент Жоан Лапорта в своите изявленията по тази тематика.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
От финансовото министерство разгласиха формалната си позиция по проблема, с която на процедура застанаха на страната на Барса. От там оповестиха, че няма никакви доказателства, че тези пари са дадени за пазаруване на рефери и прокуратурата досега не е потвърдила нито едно от обвиняванията си.

Междувременно от Барселона са почнали свое следствие по случая. Очаква се в най-скоро време клубът да провежда конференция, на която ще показа своята версия за събитията и ще разкрие какво тъкмо се е случило.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР