Министерството на българското председателство на Съвета на ЕС обяви обществена

...
Министерството на българското председателство на Съвета на ЕС обяви обществена
Коментари Харесай

Министерство на председателството на ЕС купува компютри и офис техника за 250 хил. лева


Министерството на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз разгласи социална поръчка за закупуване на компютри и офис техника за 252 770 лв. без Данък добавена стойност.

Със 71 500 лв. без Данък добавена стойност ще бъдат купени 34 преносимия компютър, 8 настолни компютъра, твърди дискове и други

88 000 лв. без Данък добавена стойност ще отидат за принтери, скенери и копирни машини.

С 9570 лв. без Данък добавена стойност ще бъдат купени 29 операционни системи.

Още 54 500 лева без Данък добавена стойност ще отидат за истински консумативи за копирни и печатащи устройства, а с 29 200 лв. без Данък добавена стойност ще бъде купена офис техника.

Срокът за даване на предложения е до края на работния ден на 10 октомври. Офертите ще бъдат отворени в 10 часа на 11 октомври.

През ноември предходната година беше оповестена социална поръчка за доставка на 31 преносимия компютър, 2 настолни компютъра и 2 монитора, както и гаранционно обслужване, за председателството за 41 666 лв. без Данък добавена стойност. Тогава поръчката беше прекъсната.

Преди дни беше оповестена и нова поръчка за уеб страницата на председателството. Първата поръчка беше прекъсната, откакто нито една от трите компании, кандидатствали за осъществяване на публичната поръчка, не съумя да покрие условията за нужен опит. Новата поръчка е на стойност 70 000 лв. без Данък добавена стойност. Порталът би трябвало да е подготвен до 1 декември 2017 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР