Министерство на транспорта няма да допусне прекъсване на превози. В

...
Министерство на транспорта няма да допусне прекъсване на превози. В
Коментари Харесай

Събев щял да кани легитимни превозвачи, Милтенова не искала преговори

Министерство на превоза няма да допусне спиране на транспорти. В това увери транспортният министър Николай Събев пред bTV.  

" Ние постоянно сме преговаряли и търсили решения, които да донесат социална изгода ", увери Събев и добави, че страната ще стартира дейности по нареждане на разписанията, тъй че да няма повтаряне на написания, да няма повтаряне на финансиране и субсидиране.

Според него Магдалена Милтенова съставлява част от компаниите, които нямат интерес страната да има национална транспортна скица. Ние сме решени, че страната ще има такава скица и започваме да я подреждаме. Всички автобусни превозвачи и притежатели на компании би трябвало да знаят, че в лицето на министерството имат поръчител за равни условия на пазара, безапелационен бе Събев.  

По думите му Милтенова не желае да договаря. Запитан дали ще я предложения на среща в министерството, той отвърна: " Аз желая да поканя законни представители на автобусните превозвачи ". Филмът с шантажа на българското държавно управление завърши. Чудя се за какво превозвачите желаят оставки, като последните 3 месеца ние имахме ясни договаряния и сделки, и си стиснахме ръцете. Икономическият модел, по който се е работил в автобусния превоз, е сбъркан, сподели още Събев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР