Министерският съвет прие решение за определяне на наличие на основен

...
Министерският съвет прие решение за определяне на наличие на основен
Коментари Харесай

Кабинетът реши да модернизира танковете Т-72

Министерският съвет одобри решение за установяване на съществуване на главен интерес, обвързван с реализация на план " Модернизация на за потребностите на танковите формирования на Сухопътните войски ". Това заяви пресслужбата на държавното управление, представени от.
остават основополагаща единица, върху която се образува бойната мощност на формированията на Сухопътните войски.
 Каракачанов: Няма спрян план за рационализация на армията поради COVID-19 Каракачанов: Няма спрян план за рационализация на армията поради COVID-19
Няма спрян план за рационализация на българската войска поради ковид. Забавени били единствено договарянията с отбранителните компании, коит...
С реализацията на плана се цели превъзмогването на софтуерното закъснение на танковите формирования във връзка с системите за ръководство на огъня, защитеност на връзките и ситуационната информираност.
Чрез него също по този начин ще се реализира оперативна съгласуемост на силите и средствата както в народен, по този начин и в съюзен формат. Това, от своя страна, ще докара до осъществяване на поетите съюзни задължения на България във връзка с груповата система за сигурност, написа в известието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР