Министърът на земеделието д-р Иван Иванов посети щанда на Българската

...
Министърът на земеделието д-р Иван Иванов посети щанда на Българската
Коментари Харесай

Министър Иванов посети щанда на български производители на международното изложение за пресни плодове и зеленчуци – FRUIT LOGISTICA 2022

Министърът на земеделието доктор Иван Иванов посети щанда на Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция на провеждащото се в Берлин Международно ревю за пресни плодове и зеленчуци – FRUIT LOGISTICA 2022.

Заедно с министър Иванов българския щанд разгледаха федералният министър на прехраната и земеделието Джем Йоздемир и земеделските министри на Албания, Молдова, Черна гора и Северна Македония. Българският министър на земеделието разиска с немския си сътрудник опциите за разширение на пазара в Германия за български селскостопански артикули.

Министър Иванов предложи на българските оранжеристи да бъде извършена среща, на която да бъдат разисквани опциите за подкрепяне.

Българският щанд е построен с подкрепяне от страна на Министерството на земеделието с държавна помощ за присъединяване в изложби. Производителите показаха своето произвеждане и разговаряха с министър Иванов.

Министър Иванов посети и интернационален щанд, където вземат участие и шестима производители на череши от Национален съюз на градинарите. Щандът е построен с поддръжка от Европейската комисия и с присъединяване на Гърция и Румъния.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР