Министърът на здравеопазването в Република България Костадин Ангелов анонсира страхотна

...
Министърът на здравеопазването в Република България Костадин Ангелов анонсира страхотна
Коментари Харесай

Здравният министър зарадва спортните фенове у нас

Министърът на опазването на здравето в Република България Костадин Ангелов анонсира страхотна вест за българския спорт, съобщи Гонг. Министър Ангелов призна след срещата си във Варна с шефовете на РЗИ-тата на областите към морската ни столица, че " ограниченията в секторите " просвета " и " спорт " ще се отхлабят последователно и страната ни ще се върне към естествения си метод на живот.

Както е известно, футболните мачове в страната ни се организират без фенове в резултат от пандемията от ковид, а спортовете в зала също се практикуват без аудитория.

" Предлагаме последователно разхлабване на ограниченията по браншове, като започнахме от опазването на здравето с плановия банкет, образованието с учениците в детските градини и яслите, както и тези в начално учебно заведение. Сега ще разхлабим ограниченията в секторите " Култура " и " Спорт " и по-късно ще следим 14 дни каква ще бъде наклонността, с цел да забележим какво ще предприемем като последваща крачка ".

“Хубавото е, че към този момент си връщаме живота подобен, какъвто беше. Всички полемики в общественото пространство на разнообразни сектори ме радва, тъй като това значи, че сме не запомнили тези диалози за незадоволителни коли за спешна помощ, непълен брой кревати и забавени пациенти. Това е триумф “, съобщи Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР